Welkom, graag stel ik mij even aan je voor!

Ik ben Martine, moeder van een dochter
en een zoon.

Toen ons jongste kindje 5 maanden oud was kreeg ik een mini training in Dunstan babytaal. Mijn man en ik hadden eigenlijk deze taal heel goed kunnen gebruiken.. Helaas waren onze kinderen al te oud. 

Juist doordat ik begrijp dat je als ouder niets liever zou willen dan je kindje te kunnen begrijpen wil ik iedereen deze taal meegeven. Ouders de tools in handen geven waardoor zij de verschillen tussen bijvoorbeeld de huil van een boertje en die van honger kunnen onderscheiden. Zodat een huil niet meer spannend is maar juist maakt dat je leert kijken en luisteren.

Ik gun iedereen en blije baby, meer zelfvertrouwen en een ontspannen eerste tijd samen.

Als pedagogisch specialist heb ik ruim 10 jaar ervaring in het werken met kinderen. Werken met kinderen is mijn passie, ik geniet en leer elke dag weer. Tijdens mijn trainingen geef ik dan ook niet alleen de babytaal training, maar deel ik ook een groot deel van mijn kennis als pedagogisch- en ervaringsdeskundige zodat jullie met een goed gevulde rugzak aan informatie naar huis gaan. Ik hoop jullie gauw te ontmoeten in een van mijn trainingen. Tot dan!